Αστέρας Ιτέας : "Βόμβα" με Χρ. Μελίσση οι νεοφώτιστοι

Μια ιστορικής σημασίας μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αστέρας Ιτέας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή και με πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα Χρήστο Μελίσση, ο οποίος αναμένεται να δώσει εμπειρία στον νεοφώτιστο Αστέρα και στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ιτέας :

«Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή πολύπειρο αμυντικό Χρήστο Μελίσση .

Πρόκειται για μία μεταγραφή ιστορικής σημασίας για την ομάδα μας και το Φωκικό ποδόσφαιρο στην οποία έδωσε “σαρκα και οστά” ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος ταράζοντας τα νερά της football league και ανεβάζοντας επίπεδο τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.

Ο Μελίσσης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και έχει διακριθεί τόσο στα γήπεδα της Α’ Εθνικής όσο και στα γήπεδα της Ευρώπης για την αγωνιστική του αξία αλλά και το ήθος του χαρακτήρα του συμφώνησε σε όλα με τον Ισχυρό Άνδρα του Αστέρα Ιτέας και αναμένεται να αποτελέσει τον “βράχο” της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας.

Ένας ποδοσφαιριστής με αξιοζήλευτο βιογραφικό που ξεκίνησε στην ομάδα της Νάουσας και στην συνέχεια στον Πανσερραϊκό εξαργυρώνοντας τις καλές του επιδόσεις με την μετέπειτα μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Έχει αγωνισθεί επίσης με μεγάλη επιτυχία σε Α.Ε. Λάρισσας,Μαρίτιμο (Α’ Πορτογαλίας ) , Πανθρακικό ,  Ολυμπιακό Βολου, Βέροια, Αλ Χιλάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνισθεί και με την επίσημη αγαπημενη όλων ,Εθνική Ελλάδας.

Ο ίδιος δήλωσε : ” Μετά την συνάντηση με τον κ. Μαντούβαλο και αφού μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας που με βρήκε σύμφωνο απολύτως αποφάσισα να ενσωματωθώ στην ομάδα του Αστέρα Ιτέας και να βοηθήσω τον σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ τον κ. Μαντούβαλο για την πρόταση του και θέλω να δώσω ραντεβού με τον ένθερμο κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.”

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Χρήστο Μελίσση στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ»