Δημήτρης Μπαλαφούτης: «Γίνονται διεργασίες για να κατέβει και άλλο ψηφοδέλτιο στις εκλογές»

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στον Παναιγιάλειο θα γίνουν στις 16 Ιουλίου και υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Μπαλαφούτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Γίνονται διεργασίες για να κατέβει και άλλο ψηφοδέλτιο στις εκλογές με ανθρώπους που αγαπούν τον Παναιγιάλειο και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν η προσπάθεια ευοδωθεί».

Όσον αφορά τη διαδικασία, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μόνο τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον έναν χρόνο και όχι τα νέα.

«Θεωρώ ότι αν υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την διοίκηση της ομάδας , εκτός από τον συνδυασμό του κ. Γκάμαρη, πρέπει βάσει του καταστατικού και είναι νόμιμο  να ψηφίσουν μόνο τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα ένα έτος τουλάχιστον στον ερασιτέχνη Παναιγιάλειο. Τα νέα μέλη που έκαναν  εγγραφή την περασμένη Δευτέρα μπορούν να εκλέγονται και να εκλέγουν μετά από ένα χρόνο σύμφωνα με το καταστατικό. Γιατί αν ψηφίσουν εννοείται ότι δεν είναι σύννομο και  μπορεί να υπάρξει προσφυγή», σημείωσε ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΕ.