Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Σημαντική νίκη, χωρίς να κινδυνεύσουμε»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη ενώ υπογράμμισε πως οι Πατρινοί δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Παναχαϊκής:

«Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή και για μένα είναι σίγουρο πως η ομάδα θα δει μόνο καλύτερες μέρες με τον Δημήτρη στο πάγκο της. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, το θετικό για εμάς είναι ότι ο Ηρακλής δεν έκανε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο καθόλου. Στο δεύτερο είχε την κατοχή, αλλά όχι τη μεγάλη φάση. Ελέγξαμε το ματς χωρίς να κινδυνεύσουμε. Εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις στα πλάγια όπως ήταν το πλάνο μας, κάναμε κάποιες φάσεις και το υποστηρίξαμε μέχρι το τέλος.

Στα λάθη που κάναμε ήταν πως δώσαμε λίγο παραπάνω χώρο, οι χαφ μας έκαναν κάποια λάθη σε κάποια σημεία για να βγάλουμε αντεπιθέσεις. Δεν έπρεπε να παίζουμε τόσο γρήγορα και βιαστικά, όμως προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μου όμως μας δίνει 3 βαθμούς και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια και το παιχνίδι που έχουμε την Τετάρτη με τον Αήττητο Σπάτων».