Επίσκεψη στην προπόνηση και "ντοπαρίσματα" από πρόεδρο και αντιπρόεδρο

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής επέστρεψαν σήμερα (5/12) στις προπονήσεις και άρχισαν την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής όπου θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Πόντου. Στην προπόνηση έδωσε το παρών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Κώστας Αποστολόπουλος, όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος και μέτοχος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Οι δύο άνδρες μίλησαν στους παίκτες, ο καθένας για διαφορετικά θέματα, με τις τοποθετήσεις τους πάντως να βγάζουν ειδήσεις! Ο πρόεδρος της ομάδας, συνεχάρη τους παίκτες για την ψυχή και το πάθος που έβγαλαν στην Δράμα και για το γεγονός πως έμειναν απόλυτα ανεπηρέαστοι από τα όσα συνέβησαν παραμονές του αγώνα και απένειμε τα εύσημα προς όλους για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Παράλληλα, επανέλαβε πως τυγχάνουν άπαντες της στήριξής του, ενώ ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα μοιραστούν πριμ αν στα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος μαζέψουν το απόλυτο των βαθμών δηλαδή 12 ή ακόμα και αν μαζέψουν 10 βαθμούς πάλι θα μοιραστούν ανάλογο ποσό!

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, αυτός μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα διαβεβαιώνοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι η ΠΑΕ θα συνεχίσει απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα την λειτουργία της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κώστας Αποστολόπουλος έχει επισκεφθεί ήδη αρκετές φορές την ομάδα και πριν το ματς της Δράμας, προσπαθώντας να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του και να τονώσει το ηθικό των παικτών, κάτι που ωστόσο δεν είχε διαρρεύσει προς τα έξω.