ΕΠΣΑ-Παναχαϊκή: Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις, μπαίνουν στο πρωτάθλημα οι Νέοι!

Σε καλό δρόμο πλέον βαδίζει πλέον η σχέση της ΕΠΣ Αχαΐας με την Παναχαϊκή, κάτι που πιστοποιεί και η παρακάτω ανακοίνωση που αφορά την ομάδα Νέων των «κοκκινόμαυρων» η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Stanno Primavera της ΕΠΣΑ.

Το πρώτο βήμα έγινε πριν λίγο καιρό με την κλήση των παιδιών στις Μικτές ομάδες και την άρση απαγόρευσης. Τώρα ποιοι είχαν ευθύνες για να «χαλάσει» αυτή η σχέση της Ένωσης με την μεγάλη ομάδα της πόλης, το αφήνουμε στην δική σας κρίση.

Αναλυτικά:

"Η ΕΠΣ Αχαΐας θα ήθελε να ανακοινώσει την συμμετοχή – εκτός βαθμολογικού συναγωνισμού - της Παναχαϊκής στην κατηγορία Νέων του πρωταθλήματος STANNO PRIMAVERA. 

Η ΕΠΣ Αχαΐας θέλοντας να είναι κοντά στην ομάδα της πόλης μας και να κάνει μια νέα αρχή γεφυρώνοντάς ένα μικρό χάσμα (με μικρές παρανοήσεις) που είχε δημιουργηθεί, αποδέχτηκε το αίτημα της  Παναχαϊκής (το οποίο τέθηκε από άλλους ανθρώπους και συζητήθηκε ενδελεχώς σε ένα διαφορετικό, από το προηγούμενο, πεδίο συνεννόησης) για συμμετοχή των αθλητών της σε ένα οργανωμένο και δομημένο πρωτάθλημα.

Με τον τρόπο αυτό καλύπτεται η αγωνιστική απραξία παιδιών που έχουν γεννηθεί στο 2002".