Δεκτή η παραίτηση Oφρυδόπουλου, το χρονικό της υπόθεσης!

Οριστικοποιήθηκε η παραίτηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, καθώς έγινε δεκτή από τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Δρόσο.

Ο Δημήτρης Δρόσος επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι εσπευσμένα στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, ώστε να βρει λύση στο θέμα προπονητή και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, καθώς ο χρόνος πιέζει, αφού την Κυριακή υπάρχει το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Είναι κοινό μυστικό, πως μετά το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, ο Δημήτρης Δρόσος τα «έψαλλε» σε έντονο ύφος στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια. Ποιος άκουσε τον Δημήτρη Δρόσο και δεν τον φοβήθηκε. Ο ισχυρός άνδρα της ΠΑΕ, έκανε σκληρή κριτική στον Οφρυδόπουλο για τις επιλογές του, αλλά και για την άσχημη εμφάνιση σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. 

Ίσως ο Οφρυδόπουλος να ένιωσε προσβεβλημένος από αυτή την συμπεριφορά ή συνέβη κάτι άλλο; Όπως και να έχει, δεν είναι καλή εξέλιξη για την Παναχαϊκή και ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο.  Η Παναχαϊκή είναι αναγκασμένη να βρει προπονητή για το ματς της Κυριακής όπου διακυβεύεται η άνοδος, αλλά και για την αυριανή προπόνηση, αφού μαζί με τον Οφρυδόπουλο αποχώρησαν και οι υπόλοιποι του τεχνικού τιμ.

Μην αποκλείσετε το γεγονός να πάμε σε λύση εκ των έσω και όταν γράφω εκ των έσω, εννοώ από την Πάτρα!