Φέρνει έμπειρο προπονητή ο Δημήτρης Δρόσος

Η Παναχαϊκή πάει στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Χρήστο Καραπίτσο στον πάγκο, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον εκλεκτό της διοίκησης που θα ανακοινωθεί μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου, πιθανότατα την Δευτέρα.

Ο Δημήτρης Δρόσος μιλώντας στην εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» για τα κριτήρια της επιλογής του νέου προπονητή τόνισε:

«Κανένας προπονητής που είναι χωρίς εμπειρία σε club Α εθνικής κατηγορίας δεν έχει τύχη να έρθει στην ομάδα μας. Η Παναχαϊκή θα κάνει πρωταθλητισμό αν είναι στην Β εθνική και θα κυνηγήσει τουλάχιστον 8άδα αν είναι στην Α εθνική.

Οπότε ο προπονητής που θα επιλέξω εγώ δεν θα είναι από Under 20 καμίας ομάδας. Όποιος δεν πιστεύει σε αυτά δεν έχει θέση στην Παναχαϊκή που εγώ ονειρεύομαι, είναι ικανοποιημένος με την 3η θέση στην Β εθνική, δεν θα δουλέψει σε μένα.

Άλλο αν το κυνηγάς και δεν σου βγει, άλλο να είσαι 3ος, 4ος και να είσαι ικανοποιημένος. Σίγουρα θα είναι κάποιος που έχει δείξει ότι αξίζει σε κάποια προηγούμενη δουλειά του και όχι κάποιος που θα μάθει στην Παναχαϊκή την δουλειά του».