Σάκης Τσιώλης: «Στο τέλος μπορούσαμε και την νίκη»

Χωρίς νίκη έμεινε σε έκτο σερί παιχνίδι η Παναχαϊκή, με τον Σάκη Τσιώλη, πάντως, να δείχνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ισόπαλο 1-1 με τον Βόλο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Αχαιών άφησε και αιχμές προς τους φιλοξενούμενους για καθυστερήσεις που έκαναν.

«Θέλαμε το παιχνίδι για δύο λόγους, ο πρώτος για να κλείσουμε και μαθηματικά για τη Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και να μας κρατήσει ενδιαφέρον και τη Σούπερ Λιγκ, αλλά τελικά ήρθε άλλο αποτέλεσμα. Μπήκαμε αποφασιστικά, βγήκαμε δυναμικά, δημιούργησαμε καταστάσεις για γκολ, τελικά δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας έβαλε άγχος και πίεση. Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά προσπάθησαν και στο τέλος φέραμε μια ισοπαλία, αλλά θα μπορούσαμε στο τέλος να το γυρίσουμε και σε τρεις, τέσσερις ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως στο β' ημίχρονο δεν παίχτηκε πάνω από 21-22 λεπτά ποδόσφαιρο, αυτό συμβαίνει σπάνια και στο τέλος, όταν πάμε να κάνουμε την τελευταία μας αντεπίθεση, ο διαιτητής σφυρίζει και δεν μπορώ να το καταλάβω. Κοιτάμε τα τρία παιχνίδια που έχουν απομείνει γαι να κάνουμε το καλύτερο», είπε ο Τσιώλης.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, μίλησε ο Θύμιος Αργυρόπουλος που δήλωσε: 

"Γνωρίζαμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Έχουμε ζήσει μία έντονη χρονιά, με αναταραχές, με ζυμώσεις στην ομάδα, προσπαθούμε πάντα οι παίκτες να κάνουμε το καλύτερο. Κάποια στιγμή ήμασταν ψηλά, διεκδικούσαμε τα πάντα, μας έβγαιναν όλα μέσα στο γήπεδο, τις τελευταίες αγωνιστικές αυτό δεν γίνεται. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν και τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Κόσμος, διοίκηση, παίκτες, ας ενωθούμε όλοι να κρατήσουμε ψηλά την Παναχαϊκή. Είναι μεγάλη ομάδα και της αξίζει να είναι όσο πιο ψηλά μπορεί".