Η αναδιάρθρωση θα φέρει τις οριστικές εξελίξεις

Η αναδιάρθρωση που αναμένεται να ψηφιστεί στην Βουλή την Δευτέρα (13/5), δείχνει πως θα είναι το έναυσμα για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, αναφορικά με το μέλλον της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891.

Η ομάδα των Σουηδών επιχειρηματιών θα πάρει στις αρχές της εβδομάδας (ίσως και εντός της ημέρας) την οριστική απόφασή της σχετικά με το αν θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, τότε οι νυν μέτοχοι δεν προτίθενται να αφήσουν την ομάδα στο έλεος του Θεού, αλλά θα βρουν οι ίδιοι την λύση, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Δρόσο, τον Β' Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, είναι ιδιαίτερα δύσκολο έως και απίθανο να είναι στην επόμενη μέρα της ομάδας. Βέβαια όλα αυτά μεταβάλλονται και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ωστόσο το πιθανότερο την δεδομένη στιγμή, είναι να μην βρίσκεται στην διοίκηση του συλλόγου.

Στο μεταξύ, πάντα υπάρχει και το ενδιαφέρον του ομίλου Barlos Ergon που περιμένει στην γωνία παρακολουθώντας τις εξελίξεις.