Η γνωστή "μυστική" συνάντηση Μπάρλου-Οφρυδόπουλου!

Τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 είναι ραγδαίες.

Όπως διαρρέεται, αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα να αναλάβουν την ομάδα οι Σουηδοί επιχειρηματίες, ωστόσο ο όμιλος εταιριών Barlos Ergon συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της υπόθεσης, καθώς το ενδιαφέρον του ομίλου για εμπλοκή στην Παναχαϊκή παραμένει "ζεστό".

Από χθες το βραδύ, έχει κυκλοφορήσει μία πληροφορία που δεν διαψεύδεται, αλλά αντιθέτως επιβεβαιώνεται. Ο Γιώργος Μπάρλος, συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/5) με τον πρώην προπονητή της Παναχαϊκής Σωκράτη Οφρυδόπουλο και μάλιστα κυκλοφορεί σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Τώρα, το τι μπορεί να ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ωστόσο σίγουρα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την Παναχαϊκή.

Όλα αυτά, ενώ έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μετά την είσοδο του γνωστού επιχειρηματία στο γήπεδο της Αγυιάς με τα μηχανήματα της επιχείρησής του και ενώ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, μέτοχος της Παναχαϊκής ανώνυμα διέψευσε στην εκπομπή του Αλέξη Διγενή στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3, οποιαδήποτε εμπλοκή του ομίλου Barlos Ergon στην ΠΑΕ.