Οι τελευταίες εξελίξεις από το «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή μετά την δικαίωσή της όσον αφορά την αδειοδότησή της, προχωρά κανονικά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Ο Σάκης Καλογερόπουλος είναι σε προχωρημένες επαφές με Έλληνες παίκτες και αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Αυτές αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, αφού την επόμενη Δευτέρα (15/7) η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Οι μεταγραφές αναμένεται να είναι 4-5 και ήδη τις επόμενες ώρες ενδεχομένως να έχουμε ανακοινώσεις. Οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Σάββα Σιατραβάνη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του www.patragoal.gr! 

Ο Θεσσαλός εξτρέμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Πατρινούς τις τελευταίες ημέρες και όλα είναι ανοιχτά.  Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Θόδωρο Τσιποτσέρη. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν σε θετικό κλίμα και αν δεν προκύψει κάποιο κώλυμα είναι πιθανό να κλείσει άμεσα η συνεργασία των «ροσονέρι» με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Σωτηράκος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή. Αναμένεται μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα να κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ταξιδέψει κανονικά στην Ολλανδία.

Τέλος, η Παναχαϊκή δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα Λουκάο και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της και περιμένει να δει την στάση του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ζήτησε να αποχωρήσει ο Μωραΐτης

Ένα σημαντικό θέμα παρουσιάστηκε χθες που αφορά τον Παναγιώτη Μωραΐτη.

Ο 22χρονος επιθετικός ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν, ωστόσο ζήτησε από την διοίκηση να λυθεί και να μείνει ελεύθερος.

Ο Σάκης Καλογερόπουλος αρνήθηκε να δεχθεί το αίτημα του ποδοσφαιριστή και του ζήτησε να είναι προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι θα κρατήσει σκληρή στάση αν ο παίκτης εμμείνει στην απόφαση του να λυθεί η συνεργασία του με την Πατρινή ΠΑΕ.