Δαβουρλής Κ΄92: «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται εκτός γηπέδων»

Στον ποδοσφαιριστή του Δαβουρλή Μανόλη Μπούρσαλη, αφιέρωσαν οι «κοκκινόμαυροι» παίκτες της Κ20 την νίκη τους επί του Παναιγιαλείου με 2-1 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων της Ε.Π.Σ. Αχαϊας την περασμένη Κυριακή.

Όπως είναι γνωστό ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δαβουρλή τραυματίστηκε πρόσφατα σε φιλικό αγώνα της ομάδας του με την Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα περόνης και να χειρουργηθεί.  

Η ομάδα του Δαβουρλή Κ΄92 με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναχαϊκή για τον ενδιαφέρον της με σχετική ανακοίνωση:

Το  Δ.Σ. του Δαβουρλή Κ. 92 θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Παναχαϊκή για το ενδιαφέρον που επέδειξε μετά τον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή μας Μπούρσαλης Μανώλης στον αγώνα u20 της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στον Δαβουρλή Κ. 92 και την ομάδα Νέων της  Παναχαϊκής. Ο προπονητής, η ομάδα και μέλη της διοίκησης της Παναχαϊκής  έδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρον και υποστήριξη στο δυσάρεστο συμβάν.

Οι πραγματικά μεγάλες ομάδες φαίνονται εκτός γηπέδων και  πιστεύουμε πως η Παναχαϊκή με την υποδειγματική συμπεριφορά που επέδειξε, το ήθος και την άμιλλα που αποπνέει είναι μία ομάδα που κοσμεί το ποδόσφαιρο της πόλης μας και ταυτίζεται με την δική μας φιλοσοφία.

Η αφιέρωση της νίκης επί της ομάδας νέων του Παναιγιαλείου στον τραυματία Μανώλη και  η εξ’ όλοκλήρου αποθεραπεία του από την ΠΑΕ Παναχαική δίνει την ψυχική αλλά και ειδική δύναμη στον Μανώλη να είναι και πάλι μαζί μας.

Ξεχωριστό, μεγάλο ευχαριστώ στον  Τάκη  ο οποίος όχι μόνο παρείχε ηθική υποστήριξη στον νεαρό ποδοσφαιριστή και στην οικογένεια του, αλλά ανέλαβε και τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας.

Τάκη  ευχαριστούμε