Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Να σεβόμαστε, να μην φοβόμαστε»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση ενώ συνεχάρη και τον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο τεχνικός των Πατρινών:

«Τα περισσότερα παιχνίδια φέτος είναι αμφίρροπα. Όλοι οι αντίπαλοι μπορούν να κάνουν ζημιές και αυτό φάνηκε και σήμερα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Σε κάποια διαστήματα “κολλήσαμε” μέσα στο παιχνίδι. Στο ημίχρονο καταλάβαμε τα λάθη μας και νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος κερδίσαμε άνετα, δίκαια και με ευκολία, αφού διορθώσαμε αυτά που δεν κάναμε σωστά στο πρώτο μέρος.

Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα που είχαμε πολλές ευκαιρίες για να το κάνουμε, νομίζω θα είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Πλέον θεωρώ ότι δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε, βάση με τα όσα δείχνουμε κάθε εβδομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες, τίμιους, ανεξάρτητα την ηλικία τους, γιατί έχουν στόχους, είτε είναι 16 χρονών, είτε 36. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να κερδίζουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο, να σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά να μη φοβόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος, να παίζουμε κάθε εβδομάδα για τη νίκη».

Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχει σχεδιασμός και οργάνωση στην ομάδα από πέρσι, έχουμε κοιτάξει τι θέλουμε και πρέπει να βρούμε τους ανάλογους παίκτες που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας, αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε μετά το παιχνίδι της Τετάρτης».