Στις 21 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας - Φιλανθρωπικό τουρνουά

Άκοπα θα πάρει το τρίποντο η Παναχαϊκή στο ματς της 21ης Ιανουαρίου με τον Αχαρναϊκό, αφού αυτό δεν θα γίνει ποτέ, και η εν λόγω ημερομηνία ορίστηκε για να κόψουν οι «κοκινόμαυροι» την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Μάλιστα, θα υπάρξει κοινή εκδήλωση της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική, δείγμα των πολύ καλών σχέσεων που υπάρχουν πλέον μεταξύ των δύο πλευρών κι ενώ υπήρχαν πολλές κόντρες στο παρελθόν.

Η κοπή της πίτας, πάντως, θα γίνει και με την παρουσία των οπαδών των Αχαιών, αφού η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο.

Φιλανθρωπικό τουρνουά για τα παιδιά στην Παναχαϊκή

Στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη στέκεται η Παναχαϊκή. Οι Ακαδημίες του συλλόγου, σε συνεργασία με τους γονείς των Ακαδημιών «Flying Dad’s», διοργανώνουν φιλανθρωπικό τουρνουά για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στο πλαίσιο του τουρνουά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια. Αναλυτικά: «Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” διοργανώνουν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 σε συνεργασία με τους γονείς των Ακαδημιών “Flying Dad’s”.

Οι αγώνες του Τουρνουά θα ξεκινήσουν στις 10.00 και θα φιλοξενηθούν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Γηπέδου της Αγυιάς,  με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών που θα δοθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η κίνηση αυτή εμπεριέχει τον δικό της συμβολισμό αφού μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες οι μικροί αθλητές γνωρίζουν την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης σε όσους την χρειάζονται».