Αναχωρεί σήμερα για την Ιταλία η Κ-16 της Παναχαϊκής

Αναχωρεί σήμερα στις 6.00 το απόγευμα (Κυριακή 11/2) από το λιμάνι της Πάτρας, με προορισμό την Ιταλία, η ομάδα Κ16 της Παναχαϊκής προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου “FERRETTI CUP” που θα φιλοξενηθεί 12-14 Φεβρουαρίου στην πόλη Ρίμινι.

Η αποστολή της Παναχαϊκής, που αποτελείται από 27 συνολικά άτομα (21 ποδοσφαιριστές & 6 προπονητές-συνοδούς), αναμένεται να φτάσει στην Ανκόνα στις 2.30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσουν οι «κοκκινόμαυροι» στην Ιταλία, αυτό είναι το εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – BOURNEMOUTH

ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: PERUGIA – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: BOLOGNA – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η τελική φάση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης με τους τελικούς αγώνες κατάταξης ενώ η αποστολή της Παναχαϊκής θα επιστρέψει στην Πάτρα το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την «κοκκινόμαυρη» αποστολή είναι οι εξής:

Ιωάννης Σίνης, Νικόλαος Μπάδας, Κων/νος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Θεοφανόπουλος, Γιώργος Θεοφάνης, Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλος, Κωνσταντίνος Κουνάβης, Θεοφάνης Γασπαρινάτος, Άκης Παναγάκης, Βασίλειος Γιώτης, Αναστάσιος Σουγλέρης, Κωνσταντίνος Ψαθογιαννάκης, Λευτέρης Μικές, Μάριος Μικές, Κωνσταντίνος Ταρνάρης, Ανδρέας Τάχο, Ανδρέας Θωμάς, Αναστάσιος Μικελάτος, Γεώργιος Τσάκας, Ανδρέας Παναγιωτακόπουλος, Νικόλαος Στασινόπουλος.

Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Φώτης Παπαπαναγής, ο προπονητής Μιχάλης Γεωργόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Θόδωρος Σίμας και ο φροντιστής Παναγιώτης Παπαγεωργίου. Την αποστολή συνοδεύουν η Αμαλία Γουδέβενου και ο Γιώργος Κουρλέσης.