Παναχαϊκή: Δεν ισχύουν οι κάρτες των ακαδημιών - Aνακοίνωση για την είσοδο των φιλάθλων

Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται ότι στον αυριανό αγώνα με τον Άρη (γήπεδο Αγυιάς 15.00) για το πρωτάθλημα της Football League δεν θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου Ακαδημιών ΕΠΣΑ primavera. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.

Επίσης από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται ότι μετά από εισήγηση της ΠΑΕ και σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, η είσοδος των φιλάθλων της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς στο πλαίσιο του αυριανού αγώνα με τον Άρη (15.00) για το πρωτάθλημα της Football league θα γίνει με τους εξής τρόπους:

Α) Για όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Σκεπαστή Θύρα του γηπέδου της Αγυιάς, η είσοδος τους θα γίνεται από τη θύρα της πλατείας Ντε Μιράντα και από τη θύρα επί της ανωνύμου οδού στη Βόρεια πλευρά του γηπέδου (οδός Αμερικής).

Β) Για όσους φιλάθλους παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα (χωρίς στέγαστρο) του γηπέδου της Αγυιάς  η είσοδος τους θα γίνεται από την οδό Αρχ. Μακαρίου και Δοϊράνης και θα καταλάβουν θέσεις στο Ανατολικό Τμήμα της Νότιας κερκίδας, παραπλεύρως των θέσεων VIP, πλην αυτών που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την θύρα των Επισήμων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρουσιάζει η αγορά εισιτηρίων, συνιστάται η προαγορά τους από τα σημεία που ήδη έχουν ανακοινωθεί καθώς και η έγκαιρη άφιξη των φιλάθλων στο γήπεδο.