Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Κάναμε καλή προσπάθεια στο δεύτερο μέρος»

Στην καλή εμφάνιση της Παναχαϊκής στο Β΄ Ημίχρονο αλλά και στις πολλά προβλήματα με απουσίες που αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα, στάθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Τα βασικά σημεία των δηλώσεων του είναι τα εξής:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα η οποία είναι δουλευμένη, μια ομάδα που μπορεί να έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία αλλά έχει ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Εμείς είχαμε αυτή τη βδομάδα κάποιες ελλείψεις οι οποίες μας προβλημάτισαν όσον αφορά τη δομή στην εντεκάδα μας. Στο Α΄ Ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, ο αντίπαλος είχε την κατοχή αλλά δεν είχε καμία ευκαιρία. Έπρεπε να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα στο δεύτερο μέρος. Έχουμε συνηθίσει να έχουμε την κατοχή και πιστεύω πως με τις κινήσεις που κάναμε το καταφέραμε. Με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία που είχε ο αντίπαλος ήμασταν καλύτεροι. Τα παιδιά έκαναν σημαντική προσπάθεια για να έρθει η νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι ιδιαίτερα από το Β΄ Ημίχρονο. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι για να συνεχίσουμε αυτό που καλά κάνουμε φέτος».

Σε ερώτηση για την επιθετική δυστοκία που φαίνεται να εμφανίζεται στις τελευταίες αγωνιστικές ο κόουτς της Παναχαϊκής είπε: «Μπορεί να είναι τυχαίο  γεγονός. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Μην ξεχνάμε πως αγωνίζονται πολλά νέα παιδιά αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά και καθημερινή βελτίωση».

 Σε ερώτηση για τις εσωτερικές ανακατατάξεις που έγιναν σήμερα στην ενδεκάδα και την αλλαγή του Ελευθεριάδη ανέφερε:  «Όταν λείπουν οι τρεις στόπερ είναι λογικό να παίξει κάποιος άλλος. Μπορεί ορισμένοι να δυσφόρησαν με την αλλαγή του Ελευθεριάδη όμως ο Φωτάκης μας βοήθησε κάπου αλλού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Λευκή" ισοπαλία στην Αγυιά Απολογήθηκε η Παναχαϊκή »