«Χάνει» και τον Φουρλάνο η Παναχαϊκή

Αρθροσκόπηση στην οπίσθια αριστερή ποδοκνημική, θα κάνει ο Σπύρος Φουρλάνος. Η επέμβαση για τον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής είναι προγραμματισμένη για αύριο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών αμέσως μετά θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα διαρκέσει 4 – 6 εβδομάδες. 

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Αποθεραπεία για όσους παίκτες αγωνίστηκαν χθες στη Λάρισα και κανονική προπόνηση για όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των «κοκκινόμαυρων» εν όψη του αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αγυιά (ώρα 17.00).

Σε ότι αφορά τους τραυματίες ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης,  οι Μακρυδημήτρης - Σωτηράκος και Βασιλείου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Φουρλάνος και Στεργίδης όπως ήταν φυσικό δεν προπονήθηκαν.

Στα ευχάριστα της ημέρας η επιστροφή του Γιώργου Ντάσιου ο οποίος προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας έτσι την ίωση που τον ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο και είχε σαν αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή στη Λάρισα.

Από το παιχνίδι της Τετάρτης θα απουσιάσει ο Βασίλης Σούλης ο οποίος είναι τιμωρημένος αφού θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Αύριο η προπόνηση θα γίνει και πάλι στην Αγυιά και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας η οποία το απόγευμα της Τρίτης θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.