Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Να σεβαστούμε τον Πανσερραϊκό»

Σοβαρότητα ζητά από τους παίκτες του ενόψει Πανσερραϊκού ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (16/5) με τον Πανσερραϊκό εφιστά ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

O τεχνικός των Πατρινών υπολογίζει πολύ στην ομάδα των Σερρών, παρά τα σημάδια διάλυσης που εμφανίζει τις τελευταίες εβδομάδες και, όπως προκύπτει από τη γραπτή του δήλωση ενόψει του αγώνα, ζητά από τους παίκτες του σοβαρότητα προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου:

«Αντιμετωπίζουμε αύριο τον Πανσερραϊκό, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα την αντιμετωπίσουμε, παρά τα προβλήματά της, με το σεβασμό που της αρμόζει. Ο σεβασμός γίνεται ακόμα μεγαλύτερος βλέποντας την προσπάθεια που κάνει ο προπονητής της ομάδας, ο κ. Στοΐλας μαζί με τους παίκτες του, το τελευταίο διάστημα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Θα γίνει ένας ενδιαφέρον αγώνας που φυσικά θέλει προσοχή και θα είναι δύσκολος. Απόδειξη είναι το τελευταίο αποτέλεσμα του αντιπάλου μας. Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια με σκοπό πάντα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε όπως έγινε την Κυριακή κόντρα στη Σπάρτη αλλά και στους περισσότερους αγώνες μας. Οι παίκτες μας έτρεξαν, πίεσαν, κρατούσαν με μεγάλη ευχέρεια τη μπάλα στα πόδια τους και είχαν εξαιρετική σκέψη στη δημιουργία φάσεων. Το μόνο που έλειψε ήταν μόνο ένα μεγάλο σκορ.

Να μετατρέπουμε την κυριαρχία στο γήπεδο πρώτα σε ευκαιρίες όπως κάνουμε, αλλά και μετά σε γκολ, παίρνοντας πιο άνετες νίκες. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιστούς οπαδούς μας που ήταν στην Αγυιά και με τη Σπάρτη και για όσους κάνουν ακόμα ένα μεγάλο ταξίδι αύριο στις Σέρρες. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».