Έντονη κινητικότητα στον Διαγόρα Westenergy

Η τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Μπαμπούνη, Ανδρέα Μαστραντωνάκη και Νίκο Κωνσταντακόπουλο, οι οποίοι θα δοθούν σε ομάδες με τις οποίες θα συμφωνήσουν οι «κοκκινόμαυροι».

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων Westenergy ενδιαφέρεται για τους δύο τελευταίους, αφού φέτος στόχος είναι η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές, αφού πέρυσι στην ομάδα αγωνίστηκε ο Φώτης Γεωργαντόπουλος ως δανεικός από την Παναχαϊκή, ενώ τον αντίθετο δρόμο είχαν ακολουθήσει Γιάννης Σπανός και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Επαφή έχει γίνει με τον Κώστα Πάγκαλο που ήταν στην Αχαϊκή, ώστε μαζί με τον Παναγιώτη Καραμανλή να αποτελέσουν το «δίδυμο» κάτω από τα γκολπόστ.

Οι Βραχνιώτες συμφώνησαν με τον Δημήτρη Χρυσανθόπουλο που αγωνιζόταν στην Δόξα Νέας Μανωλάδας και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συζητήσεις και με τα πιο έμπειρα παιδιά του περσινού κορμού, ενώ διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν μια λίστα με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την περιοχή που εξετάζουν προσεκτικά.

askounis security