Πανμοβριακός: Άλλες δύο ανανεώσεις, «σκάει διπλό μπαμ»

Ο Πανμοβριακός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει αρχίσει ήδη τα πλάνα του για την στελέχωση της ομάδας για την συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία έπειτα από την ιστορική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Ήδη έχουν ανανεώσει έμπειροι αλλά και νεαροί παίκτες που πέρυσι βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ γίνονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες όπως οι έμπειροι Θόδωρος Ζήγκος και Πάνος Νιφορόπουλος.

Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Κοκκίνη ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα παρά το δεδομένο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Η συνέχεια δόθηκε με νεαρούς παίκτες όπως ο Μάριος Σοφιανός και ο Σταύρος Αγγελής ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ωστόσο εκτός από τις ανανεώσεις η ομάδα εξετάζει και λύσεις παικτών από την Πάτρα χωρίς να αποκλείεται κάποιο «μπαμ» μέσα στις επόμενες μέρες με την απόκτηση κάποιου δυνατού ονόματος.

Εδώ πρέπει να ειπωθεί ότι εντός των ημερών θα κλείσει και το θέμα του προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα κλείσει και το ρόστερ της.

Μάλιστα μετά την παρουσία του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου ως τεχνικού διευθυντή της ομάδας δεν αποκλείεται η συνεργασία του με τον επόμενο προπονητή της ομάδας του Ριόλου.

Επίσης η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας ευχαριστεί θερμά τον Άγγελο Σταματόπουλο για την διετή συνεργασία τους.

Eπιμέλεια: Νίκος Βαβαρούτας