Αιγάλεω: «Τινάζει την μπάνκα» για τον Μάντζιο

Η μεταγραφή της χρονιάς. Tο Αιγάλεω "τινάζει τη μπάνκα" και κάνει κάτοικο Δυτικών Προαστίων τον έμπειρο επιθετικό, Βαγγέλη Μάντζιο σύμφωνα με το liganews.gr!

Οι κινήσεις των τελευταίων ημερών έφεραν καρπούς στην ομάδα του Αιγάλεω καθώς o πρόεδρος κ. Παλτόγλου έκανε την οικονομική υπέρβαση και ταυτόχρονα απέσπασε την υπογραφή ενός παίκτη με ταλέντο ο οποίος έχει όλες τις προϋποθέσεις να βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση με την εμπειρία του.  Έτσι, λοιπόν, μέσα στην ημέρα, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζιου απ' το Αιγάλεω.

Βέβαια, ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του ποδοσφαιριστή λόγω της 10μηνης αποχής του (τελευταίο ματς 12/2/2017), απ' τις επίσημες αγωνιστικές διοργανώσεις λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ. Συγκεκριμένα, ο Μάντζιος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ο οποίος διενεργήθηκε στις 4/12/2016, μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0. Η τιμωρία του ισχύει αυτή την περίοδο μόνο για τη συμμετοχή του σε επαγγελματικούς συλλόγους, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική μέχρι το καλοκαίρι.