Άλλες δύο μεταγραφές για τον Πανμοβριακό

Σε ακόμα δύο καλές προσθήκες προχώρησε σήμερα ο Πανμοβριακός καθώς ανακοίνωσε και επίσημα τους Σωτήρη Διακάτο (από Εθνικό Σαγεΐκων) και Θανάση Καλογερόπουλο (από ΠΑΟ Βάρδας).

Ο πρώτος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό είναι αμυντικός και έχει φορέσει την φανέλα της Αχαϊκής, του Ατρόμητου Λάππα, ενώ έχει περάσει και από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Καλογερόπουλος πήρε κάποιες συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας, αγωνιζόταν στον ΑΠΟ Κουρτεσίου, ενώ είχε περάσει και από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Έχει συνυπάρξει στο Κουρτέσι με προπονητή τον Ντίνο Σπυρόπουλο.

Προφορική συμφωνία υπάρχει και με άλλους ποδοσφαιριστές και οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της βδομάδας.

37188166 2087928301279328 6976981859032891392 n

 

Οι Ριολίτες πιστοί στο πλάνο τους φτιάχνουν μια ομάδα με νεαρούς και έμπειρους παίκτες, χωρίς φαμφάρες.

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση:

«Ο Πανμοβριακός Α.Ο Ριόλου προχώρησε σε ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ του καθώς σήμερα ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Διακάτο. Ευχόμαστε στον παίκτη υγεία και επιτυχία σε αυτό το βήμα της καριέρας του».

«Η ομάδα μας κηρύσσει σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Θανάση Καλογερόπουλο. Του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός σε αυτό το νέο βήμα της καριέρας του».

antonopoulos