Αχαϊκή: Θέλει το τρίτο βήμα της παραμονής

Την τελική ευθεία του πρωταθλήματος διανύει πλέον στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και η Αχαϊκή, με πρώτο χρονικά από τα τρία ματς που πλέον απομένουν, αυτό της Κυριακής (18/3) όπου στο γήπεδο της θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Πανηλειακό.

Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση και σαφώς αδιάφοροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαριστούν στους Αχαγιώτες. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου έχει απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς στο δρόμο της εξασφάλισης της παραμονής, οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρή και να βγάλει ψυχικά αποθέματα, όπως έκανε στα τελευταία παιχνίδια με Λεωνίδιο και Τσικλητήρα για να τους κατακτήσει.

Στην Αχαγιά ξέρουν πολύ καλά ότι με τρεις νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια κερδίζουν την χρονιά, η οποία φάνηκε να είναι χαμένη στο τέλος του α΄ γύρου με την διοικητική αστάθεια και τα όποια προβλήματα πρόεκυψαν.

Τα «καναρίνια» αναμένεται να έχουν σε ακόμα ένα παιχνίδι την φετινή χρονιά την στήριξη των φιλάθλων τους, αφού η νίκη στην Πύλο, έφερε ενθουσιασμό. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Αλέξης Γαβριλόπουλος, υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Τάκη Παπαδόπουλου που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στην μέση του, ενώ υπολογίζονται κανονικά και οι Αποστολόπουλος, Ρίλντι και Μωραΐτης. Μοναδικός απών ο Ανδρέας Γερασιμόπουλος ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.