Τεράστια ΝΙΚΗ για Διαγόρα Westenergy, 2-1 τον πρωτοπόρο Aστέρα Βλαχιώτη (photos&video)

Bραχνέικα: Αποστόλης Νικολόπουλος

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων Westenergy «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αστέρα Βλαχιώτη με γκολ του Μιχαηλίδη στο 42' και Κουτρούμπα στο 44'. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 75' με τον Τζιόλα (2-1).  Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη κρατώντας την τύχη στα χέρια της.

ΦΙΛΜ:

15΄ Σουτ του Κόντη, ασταθής επέμβαση του Θωμά, από κοντά ο Τσουκαλάς θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

19΄ Σουτ του Παναγόπουλου για τους φιλοξενούμενους η μπάλα ελάχιστα άουτ.

21΄ Καλό σουτ του Λαμπρόπουλου η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

29΄ Ωραία ενέργεια του Μιχαηλίδη από τα αριστερά, θα βγάλει στον Νίκο Τρίγκα, ο οποίος θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας.

30΄ Απίστευτη ενέργεια του Κωστή που θα ξεκινήσει από την άμυνα, θα φτάσει στην επίθεση με ατομική προσπάθεια, θα «στρώσει» στον Κουτρούμπα που θα σουτάρει άουτ.

33΄ Εκτέλεση φάουλ του Κόντη, έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Θωμάς.

42΄ Ο Μιχαηλίδης με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

44΄ Απίστευτο άδεισμα του Μιχαηλίδη, από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, θα βγάλει τον Κουτρούμπα σε θέση πάρε – βάλε που θα τελειώσει ιδανικά για το 2-0.

58΄ Αδύναμο σουτ του Κωστή θα μπλοκάρει ο Παλιούρας.

65΄ Κεφαλιά του Κατσικά, θα βρει την μπάλα και ο Ανδρέας Τρίγκας που θα καταλήξει στο δοκάρι και στην συνέχεια κόρνερ.

69΄ Μεγάλη επέμβαση του Θωμά στο «Γ» της εστίας του, ύστερα από κεφαλιά συμπαίκτη του που προσπάθησε να διώξει.

76΄ Γκολ για τους φιλοξενούμενους σε φάση διαρκείας, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, θα πάρει την κεφαλιά ο Κατσικάς, η μπάλα θα «στρωθεί» στον Τζιόλα ο οποίος θα μειώσει σε 2-1

ΔΙΑΓΟΡΑΣ WESTENERGY (Α. Ζήκος): Θωμάς, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καλλιτσουνάκης (91΄ Μπακάλης), Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Μιχαηλίδης (77΄ Πετρόπουλος), Κουτρούμπας (88΄ Χριστόπουλος), Λίπι, Γεωργαντόπουλος, Κωστής (83΄ Αδαμόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Θ. Γκάντζιος): Παλιούρας, Τσουκαλάς (76΄ λ.τ. Σαραντόπουλος), Παναγόπουλος, Σαμπατάκος (46΄ Μουκίδης), Τζιόλας, Τσιμικλής, Σταμόγιαννος, Τόντσεφ (57΄ Κατσικάς), Μαναριώτης, Κόντη, Χρήστου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή από την αναμέτρηση εδώ.

west energy

Πολυμέσα