Ο Παναιγιάλειος τίμησε τον Βασίλη Μπούνα

Πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον ΠΑΟ Βάρδας (1-1), ο γενικός διευθυντής των Αιγιωτών, Μιχάλης Μπέσκος, εκ μέρους της διοίκησης, τίμησε τον παίκτη πλέον του ΠΑΟ Βάρδας Βασίλη Μπούνα για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα του Αιγίου.

Ο Μπούνας είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά που φόρεσαν την «μελανόλευκη» φανέλα και πήρε το ζεστό χειροκρότημα από την κερκίδα, τονίζοντας:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ από μέρους μου στην διοίκηση του Παναιγιάλειου για την ανθοδέσμη. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους του Παναιγιάλειου για το ζεστό τους χειροκρότημα και την εκτίμηση προς το πρόσωπο μου.

Ευχαριστώ πολύ τους bianconeri aigio club για το σύνθημα με αποδεκτή το πρόσωπο μου. Πραγματικά δεν νομίζω για έναν ποδοσφαιριστή με μια μικρή καριέρα όπως η δικιά μου να υπάρχει καλύτερη στιγμή στην ποδοσφαιρική του πορεία εύχομαι όλοι να μπορέσουν να νιώσουν όπως εγώ χθες στο γήπεδο του Αιγίου, χαίρομαι πολύ γιατί αυτό σημαίνει ότι έβαλα και εγώ όπως και πολλοί συμπαίκτες μου ένα λιθαράκι στην μεγάλη και ένδοξη 91 χρόνων ιστορία της ομάδας.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!!! Είς το επανιδείν».