Έκαναν το χρέος τους οι αμαζόνες του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων

Μια ακόμη νίκη προστέθηκε στα αποτελέσματα της ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων αφήνοντας την αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Οι Πατρινιές  κόντρα στην Κέρκυρα σκόραραν τρεις φορές με την Μέρτη (x2) και την Νιφόρα. Για ακόμη μια φορά η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων έδειξε την εμπειρία και την ανωτερότητα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρά πολλές ευκαιρίες, από τις οποίες μονάχα τρία μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Κέρκυρας προσπάθησε να αμυνθεί με επιμονή, αλλά η νεαρή και πολύ ταλαντούχα παίκτρια Χαρά Μέρτη κατάφερε να σκοράρει δυο φορές με μπάσιμο από τα δεξιά και κεφάλια από εξαιρετικά χτυπημένο κόρνερ της Βάσως Λαζανά.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και χωρίς να έχει προλάβει να συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού η Λυδία Νιφόρα σκόραρε αριστοτεχνικά από καλοχτυπημένο κόρνερ πάλι της Βάσως Λαζανά. Η ομάδα είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και παρά πολλές τελικές ενέργειες.

Χρησιμοποιήθηκαν και ως αλλαγές αρκετές νεαρές παίκτριες, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άψογα στις απαιτήσεις του αγώνα και στις υποδείξεις του προπονητικού δίδυμου ( Σουγλέρη - Μιχαλιτσιάνου). Αρκετά άτυχη στάθηκε η Βάσω Λαζανά με ένα ακαριαίο σουτ της που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης και με πολλές ακόμη χαμένες ευκαιρίες.

Η αρχική εντεκάδα για την ομάδα ήταν: Κολοβού Δ., Κολοβού Μ., Ανδρουτσοπούλου Γ., Κωβαίου Ι., Γαρδούνη Ι., Κουρομιχελάκη Σ., Βασιλακοπούλου Α., Μέρτη Χ., Νιφόρα Λ., Λαζανά Β., Μακρή Ρ. και οι αλλαγές: Καλτσανά Χ., Σαλαμούρα Ε., Δαρβίρα Χ., Κορφιάτη Α.

Επόμενος αγώνας Κυριακή στις 3/3 εκτός έδρας με την ομάδα του Πανλευκάδιου .