Δεν σταματάνε πουθενά!

O Aτρόμητος Ζαρουχλεΐκων επιστρέφει για ακόμη μια φορά με τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Πάτρα, αφού σήμερα νίκησε την ομάδα του Πανλευκάδιου με σκορ 2-0 στο γήπεδο των Σφακιωτών.

Με αρκετές ελλείψεις παρατάχθηκε η ομάδα της Πάτρας στον αγωνιστικό χώρο, λόγω κάποιων τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρολ΄ αυτά ανταπεξήλθε πολύ ικανοποιητικά στις απαιτήσεις του αγώνα και έφερε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι Πατρινιές ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές και είχε τον πλήρη έλεγχο.

Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες το πρώτο γκολ ήρθε από την Βάσω Λαζανά στο 37ο λεπτό με μπάσιμο από δεξιά και το δεύτερο από την ίδια στο 40ο λεπτό με δυνατό σουτ της από τα δεξιά που βρήκε πάνω σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα.

 Στο δεύτερο μέρος οι στροφές έπεσαν αρκετά από την πλευρά της ομάδας της Πάτρας, έγιναν αρκετές αλλαγές και δόθηκε χρόνος σε νεαρές παίκτριες, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες και τελικές ενέργειες. Επόμενη αναμέτρηση στις 17/3 με τη Νίκη Προαστίου στο Προάστιο

Η αρχική σύνθεση (Σουγλέρης- Μιχαλιτσιάνος): Κολοβού Δ., Κολοβού Μ., Ανδρουτσοπούλου Γ., Δαρβίρα Χ., Καλτσανά Χ., Κουρομιχελάκη Στ., Νιφόρα Λ., Λαζανα Β., Μέρτη Χ., Βασιλακοπούλου Α., Γαρδούνη Ι. και οι αλλαγές Φρόκου, Αναστασοπούλου, Φωτείνη, Βέρρα.

CazaDiCalze