Άρης Κουλούρης: “Τα πρωταθλήματα στην Ηλεία κανονικά, δεν σχολιάζω την απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας”

Το γεγονός ότι η ΕΠΣ Ηλείας είναι πανέτοιμη και τα Πρωταθλήματά της θα διεξαχθούν κανονικά, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ένωσης ‘Αρης Κουλούρης πριν από λίγο στο ilianews.gr!

Ο κ. Κουλούρης, ο οποίος εκτός από την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΠΣΗ, έχει και αυτή του γιατρού, εκτιμά ότι η έκτακτη κατάσαση που επικρατεί, δεν θα επηρεάσει τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων.

Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από πουθενά. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι το Σαββατκύριακο τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά και για τον λόγο αυτό, η ΕΠΣΗ θα είναι πανέτοιμη. Ήδη η Επιτροπή Διαιτησίας εργάζεται για τον ορισμό των διαιτητών, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχα με την υπερκείμενη Αρχή, την ΕΠΟ, με ενημέρωσαν ότι το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθεί κανονικά.

Εδώ θα ήθελα να υπογραμμίσω, ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο δεν διεξάγεται σε κλειστούς χώρους. Έτσι λοιπόν και με βάση τα τωρινά δεδομένα, αν δεν αλλάξει δηλαδή κάτι, πρόθεσή μας είναι να διεξαχθούν κανονικά τα Πρωταθλήματα. Δεν θα σχολιάσω την απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας. Η ΕΠΣ Ηλείας, έχει χαράξει διαφορετική πολιτική, τον δικό της δρόμο σε πολλά θέματα και το ίδιο συμβαίνει και τώρα“.