Ένα "κάρο" μεταγραφές η Περιβόλα

Η ομάδα της Περιβόλας όπως γνωρίζουμε παρά το γεγονός ότι πέρυσι πήρε το εισιτήριο για την Β’ Κατηγορία δεν κατάφερε ωστόσο να δηλώσει και συμμετοχή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ιστορική ομάδα να μείνει χωρίς ποδοσφαιριστές και να ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου από τον Τάκη Κυριτόπουλο καθώς και τον Θανάση Ανδριόπουλο έτσι ώστε να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Κατηγορία.

Η κίνηση-ματ ήταν η συμφωνία των δύο ανθρώπων με τον προπονητή Κώστα Ανδρεόπουλο ο οποίος προσπάθησε να γεμίσει… το ρόστερ και από μηδέν ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή ο Σύλλογος έχει 26 παίκτες. Μάλιστα στα φιλικά παιχνίδια η ΑΕ Περιβόλας έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κάτι που δείχνει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η επιστροφή των αδερφών Σπύρου και Νίκου Κυριτόπουλου έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα των «πράσινων» όπως και η παραμονή του Παναγιώτη Ανδρεόπουλου. Βοηθός του Κώστα Ανδρεόπουλου θα είναι ο Γιάννης Αποστολάκος.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κυριτόπουλος Σπύρος από Αχαϊκό, Κυριτόπουλος Νίκος από Αχαϊκό, Αντωνόπουλος Κώστας από Θύελλα Π., Κωνσταντακόπουλος Γιάννης από Πατρέα, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος από Μ. Δικέφαλο, Χριστοδούλου Γιάννης από Ηρακλή Πατρ., Μπαρτζάς Χρήστος από Ζαβλάνι, Νικολόπουλος Δημήτρης από Α.Ο. Λογγάστρα Σπάρτης, Καλομοίρης Δημήτρης από Ακαδημία Σπάρτης, Καραγιάννης Σπύρος από Ρωμανό, Μήτσης Γιώργος από Πετεινούς, Χαλίμι Βασίλης από Ζαβλάνι, Παπαχαραλάμπους Χρήστος από Αίαντα Ανθούπολης, Αλιάι Ελιντον Άγγελος (νέο δελτίο), Γκορέγκια Μάριος (νέο δελτίο), Κωνσταντίνι Κριστιάν από Νίκη Προαστίου, Πελούμπι Νικόλας (νέο δελτίο), Περικλής Κοροτζής από Κεραυνό Αγ. Βασιλείου, Ραφαήλ από Ζάκυνθο και Ρήγας Γιώργος από Αχιλλέα Οβρυάς, ενώ παρέμειναν οι Ανδρεόπουλος Παναγιώτης, Πέττας Δημήτρης, Κουτούκος Δημήτρης, Κουραχάνης Δημήτρης και Κολλιόπουλος Παναγιώτης.

του Αποστόλη Νικολόπουλου από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ».

manetas

georgiadou avramis asfaleies