Δυναμικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ Πατρών

Κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής η ΑΕΚ Πατρών στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Το αρνητικό όμως για την ιστορική ομάδα,  είναι ότι «κουβαλούσε» τιμωρία (-4) από την περσινή σεζόν, επηρεάζοντας την βαθμολογική της συγκομιδή.

 Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παρέμεινε ο Αντώνης Χριστόπουλος, ενώ το θετικό είναι ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός και παίκτες με εμπειρία όπως οι (Νικολακόπουλος, Σκανδάλης, Ασημακόπουλος) που με την προσθήκη κάποιων νέων θα αποτελέσουν ένα δυνατό σύνολο. 

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Δημοσθένης Πάπουλας (από Ολυμπιακό Πατρών), Μάκης Παναγιωτόπουλος (από Απόλλων Εγλυκάδας), Δημήτρης Κουλούρης (από Πήγασο Πατρών), Αντώνης Μπάλλας (από Α.Ε. Πάτρα 2005), Παναγιώτης Αγγελόπουλος (από Α.Ε. Πάτρα 2005), Δημήτρης Πετρόπουλος (από Ολυμπιακό Ζαρουχλείκων), Αριστοτέλης Κουτσούκης (από Πήγασο Πατρών).

Στο τελευταίο ματς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-2 του Άνω Καστριτσίου με τέρματα των Σκανδάλη, Καράπαπα και Μπάλλα, ενώ αύριο, Σάββατο θα υποδεχθούν την Δόξα Ελαιώνα στο γήπεδο Αχιλλέα στις 18.00 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

plegas

 

georgiadou avramis asfaleies