Συνεργασία με Nortenos για καλό σκοπό

Ο Α.Σ. της Νίκης Προαστείου, ο Α.Ο. Δίας και Δαβουρλής Κ.92 θα ήθελαν να ανακοινώσουν την συνεργασία τους με τους Nortenos στο φιλανθρωπικό τουρνουά στο γήπεδο της Νίκης Προαστείου στις 2/1. Οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής θα συνδράμουν τόσο με την παρουσία τους κατά την εκδήλωση, όσο και στην συγκέντρωση και στη διανομή τροφίμων και ρούχων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Από την ομάδα της πόλης μας θα παρευρίσκονται επίσης ο κ. Κυριακόπουλος. Πιθανή είναι και η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής, Κώστα Κατσουράνη.

Στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά θα συμβάλει και η κ. Διονυσία Λουκοπούλου, υπεύθυνη του προγράμματος αξιολόγησης του Παναθηναϊκού στην Πάτρα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές  που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα είναι αναρτημένοι στην σελίδα niki-proastiou.goaly.net , με την ημερομηνία γέννησης τους και τον αριθμό της φανέλας τους, ώστε να διευκολυνθεί η παρακολούθηση των αγώνων από τους σκάουτερ των ομάδων που θα βρίσκονται στο γήπεδο και τους λοιπούς παρευρισκόμενους.

Την Δευτέρα 2/1, στις 10:00 όλοι στο γήπεδο της Νίκης για να παίξουμε και να παρακολουθήσουμε εντυπωσιακό θέαμα. Και όλα αυτά για καλό σκοπό.

Παίζουμε για καλό σκοπό!