Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πατρινός, Π. Πανάρετος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φημίζεται για το καλό τμήμα scouting που διαθέτει και για το γεγονός πως εμπιστεύεται πολλά ταλέντα από την ακαδημία του. Αυτή τη φορά, οι Γιαννιώτες μετά την απόκτηση του Κώστα Μακρή από τον Αχαϊκό, είχαν βάλει στο “στόχαστρο” τους, ένα ακόμα Πατρινόπουλο, που αγωνίζεται επίσης στην Ακαδημία του Αχαϊκού, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πανάρετο που είναι γεννημένος το 2001.

Τα δύο παιδιά μετείχαν φέτος στην Μικτή ομάδα ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων, παίρνοντας την 3η θέση. Οι Πανάρετος και Μακρής ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα και δεν ήταν τυχαίο ότι τα περισσότερα παιδιά της «φουρνιάς» αυτής, έφυγαν για ομάδες Σούπερ Λίγκ.

Ο ΠΑΣ φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει σε νεαρά ταλέντα από την Πάτρα τα τελευταία χρόνια. Μοναδική χαμένη απ΄ αυτή την ιστορία βγαίνει η Αχαΐα, η οποία βλέπει ένα ένα τα παιδιά της να φεύγουν εκτός Νομού.

Ο προπονητής του στον Αχαϊκό, Χρήστος Γκρέκας δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά. Πλέον έχουν όλες τις προϋποθέσεις να δουλέψουν σωστά. Είναι στο χέρι τους να το εκμεταλλευτούν και να πάρουν από το ποδόσφαιρο αυτό που τους αξίζει».

Από την πλευρά του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «Σίγουρα είναι βαριά η φανέλα, θα δουλέψω σκληρά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αχαϊκού και τους προπονητές μου για όσα μου πρόσφεραν αυτά τα χρόνια».