Σχολή τερματοφυλάκων “Γ.Φουσέκης”: Σημασία της εξειδικευμένης προπόνησης ενός τερματοφύλακα

Η θέση του τερματοφύλακα στον σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά και ανέκαθεν είναι πολύ ιδιαίτερη και απαιτεί από αυτόν που επιλέγει να αγωνιστεί σε αυτήν, ιδιαίτερα χαρίσματα και ικανότητες. Ο τερματοφύλακας σε κάθε ομάδα παγκοσμίως είναι η βάση της, η αρχή της και το θεμέλιο για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Έτσι λοιπόν η προπόνηση του Τ/Φ διαφέρει σε πολλά σημεία από αυτήν των υπόλοιπων παικτών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση η σχολή Τ/Φ “Γ.Φουσέκης” μπορεί να βοηθήσει σημαντικά κάθε Τ/Φ να εξελιχθεί, να γίνει καλύτερος και να επιτύχει τους στόχους του μέσω των σύγχρονων μεθόδων  προπόνησης που χρησιμοποιούνται.

Η σχολή Τ/Φ στεγάζεται στο γήπεδο “Da Luz” και υπεύθυνος προπονητής Τ/Φ είναι ο Γιώργος Φουσέκης, προπονητής Τ/Φ 1ης ομάδας ΠΑΕ Παναιγιάλειος (και πρώην της 1η ομάδας ΠΑΕ Παναχαϊκή, ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς και Θύελλας Αιγίου).

Στην σχολή υπάρχουν ηλικιακά group που δέχονται Τ/Φ γεννηθέντες από το 2010 και μετά, αλλά και ενήλικες. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα της σχολής Τ/Φ “Γ.Φουσέκης” με τους παρακάτω τρόπους:

Τηλέφωνο: 698.0556944

site: www.facebook.com/fousekisacademy

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.