Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς-Πάτρα: Συμμετείχε στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχολών των «ερυθρόλευκων»

Με επιτυχία διεξήχθη το 7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού σε Καραϊσκάκη και Ρέντη, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου, με κεντρικό πρόσωπο τον Ολλανδό καθηγητή ποδοσφαίρου Ρουντ Ντόκτερ.

Όπως ήταν φυσικό όλα τα στελέχη της ακαδημίας παρευρέθησαν στον Ναό αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη, με σκοπό την συνεχή βελτίωση και επιμόρφωσή τους, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που ακολουθείται από φέτος.

Ο διευθυντής της σχολής κος Σπανός Βασίλειος, ο τεχνικός διευθυντής Σαρρής Σταμάτης και ο προπονητής Γεροντίδης Λάμπρος , είχαν την μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν και να μιλήσουν με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Τάκη Λεμονή, με τους συντελεστές των ακαδημιών κ. Καραταίδη, Αμανατίδη, Ιμπαγάσα, Μαυρογενίδη και Βούζα, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γ. Γούναρη, αλλά και πλήθος διοικητικών παραγόντων.

Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες και υπήρξε διαβεβαίωση για "ανοιχτή γραμμή" και συνεργασία με την κεντρική ακαδημία, καθώς για τον Ολυμπιακό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η αναβάθμιση και αναζήτηση ταλέντων μέσα από τις πολυάριθμες σχολές του.

22310299 284887248582345 7634651197781186648 n