Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι Πατρινών στην Γερμανία

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία έζησαν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από την Αχαΐα στο Ηövelriege της Γερμανίας (είναι κοντά στο Μπίλεφελντ), αφού βρέθηκαν φιλοξενούμενοι από αντίστοιχους γερμανούς ποδοσφαιριστές και συμμετείχαν σε τοπικό τουρνουά, ύστερα από πρόσκληση που τους έγινε.

Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή για να μην μπερδευτείτε. Κάθε χρόνο στην περιοχή των Ροϊτίκων, έρχεται μια παρέα φίλων από την Γερμανία και μένει για περίπου ένα μήνα.

Πέρυσι ύστερα από πρόταση που έγινε από τον Θόδωρο Βλασσόπουλο της Θύελλας Πατρών  έγινε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Πάτρα, με τους Γερμανούς να ανταποδίδουν το κάλεσμα και την φιλοξενία στους Αχαιούς αυτές τις μέρες. 

19212835 1398376470231210 1521264074 o

 

Η  Πατρινή ομάδα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία απαρτίζεται από τους Πολύδωρο Βουτσινά, Γιώργο Καταρτζόπουλο, Μιχάλη και Ραφαήλ Σιδέρη, Αλέξανδρο Μπαμπούνη, Νίκο Δασουρά, Γιώργο Λάτση (όρθιοι από αριστερά).

Ενώ καθιστοί είναι οι Σωτήρης Χασιώτης, Θόδωρος Βλασσόπουλος, Γιάννης Θεοδοσόπουλος, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Βασίλης Μπαλατής και Βελισάριος Ρατσιάτος.  Η ομάδα της Πάτρας κέρδισε το κύπελλο και φυσικά ένα τελάρο μπύρες, ενώ το συνδύασε και με διακοπές.

Οι πατρινοί ποδοσφαιριστές δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το γήπεδο της Ντόρτμουντ και άλλα αξιοθέατα της περιοχής.