Σ.Ε.Π.Α. : Δάνεισε πατερίτσες στον Διονύση Χαϊκάλη

Ξεκίνησε και πρακτικά η εφαρμογή του "Προγράμματος στήριξης ποδοσφαιριστών" από τον Σύνδεσμο μας, αφού ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Π.Α. Άγγελος Σκιαδάς, παρέδωσε ένα ζευγάρι πατερίτσες στον ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του στον Φωστήρα Οβρυάς Διονύση Χαϊκάλη,προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό που απεκώμισε από τον αγώνα με τον Πήγασο Μπεγουλακίου.
 
Είναι πολύ σημαντικό να στηριχθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια από όλους μας και αναγκαίο για να μπορέσει να λειτουργήσει είναι να δανείσουμε όλοι διάφορα ορθοπεδικά είδη που δεν χρειαζόμαστε στον Σύνδεσμο, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί ανάλογες περιπτώσεις.
 
Τα είδη που είναι ήδη διαθέσιμα, μπορείτε να τα βλέπετε στην ανάλογη σελίδα της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π.Α. στο παρακάτω link 
 
Όσοι επιθυμείτε να δανείζετε διάφορα είδη που δεν χρειάζεστε, επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ στα προσωπικά τους τηλέφωνα ή στείλτε μύνημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας.
 
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ