Έδειξε τα δόντια του ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας

ΓΚΟΛ: 4’, 85’ Κόλλιας- 10’ Ανδρικόπουλος, 37’, 68’ Χρυσανθόπουλος, 50’ 52’ Σολομός, 84’ Καραχάλιος

Άνετη επικράτηση με το ευρύ 6-2 πέτυχε ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων επί του Απόλλων Βίδοβας, μέσα σε μια από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος δείχνοντας να ξεπερνάει γρήγορα την κακή ήττα από το Δια.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Σε μια από αυτές πολύ νωρίς στο ματς, μόλις στο 4’, ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Κόλλια. Η απάντηση ωστόσο ήρθε άμεσα με τον Ανδρικόπουλο να ισοφαρίζει στο 10’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Μάλιστα η ομάδα του Α. Κίκινα έφτασε στην πλήρη ανατροπή του ματς πριν την ανάπαυλα. Δράστης αυτή τη φορά ο Χρυσανθόπουλος, ο οποίος αφού βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα στην ανυπεράσπιστη εστία κάνοντας το 1-2 σκορ με το οποίο και έληξε το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Πρώτα ανέλαβε ο Σολωμός ο οποίος με δυο γρήγορα χτυπήματα στο 50’ και στο 52’ διεύρυνε το σκορ στο 1-4 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς νωρίς. Στη συνέχεια πήρε το όπλο του και πάλι ο MVP Χρυσανθόπουλος και έκανε το 1-5 στο 68’. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καραχάλιος με άπιαστο σουτ στο γάμα στο 82ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85’ με σκόρερ για την ομάδα της Βίδοβας και πάλι τον Κόλλια.

Το φιλμ της αναμέτρηση πάρθηκε από την επίσημη σελίδα του Αστέρα Τσουκαλείκων στο διαδίκτυο.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ BΙΔΟΒΑΣ: Βέσσης, Τρίγκος, Φραγκούλιας, Αγγελόπουλος Π., Αγγελόπουλος Β., Ρηγόπουλος (57’ Μητρόπουλος), Κόλλιας, Τόγιας, Κατσίνας (57’ Κανελλόπουλος), Πυρρής, Ζάνι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ: Χρυσοβιτσάνος, Χριστοπουλος, Τσαλαμιδάς, Κολαϊτης, Βλάντι, Βαζούρας, Χρυσανθόπουλος (77’ Καρακώστας), Καραχάλιος, Σολομός (70’ Συνοδινός), Ανδρικόπουλος (70’ Κανελλόπουλος), Τζάφα (62’ Παρασκευάς).

genial

magenta 768

tzivginidis