Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Αχαιός Σαραβαλίου

Καλλιθέα-Αχαϊός Σαραβαλίου 0-1 (79΄ Κασπίρης)

Αποβολή : 89΄ Τσαλπατούρος

Διαιτητής : Στέφανος-Θεόδωρος Μπλίκας

Σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι ο Αχαιός Σαραβαλίου συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα και ξεπέρασε αρκετά δύσκολα το εμπόδιο της μαχητικής Καλλιθέας και παρέμεινε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα η ομάδα της Καλλιθέας δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο νέο πόντο μετά τους πρώτους τρεις τη προηγούμενη αγωνιστικής.

Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι ήταν πολύ φτωχό ποιοτικά, και σαφώς ρόλο έπαιξε και ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Κάνιστρας.

Συνολικά και οι δύο ομάδες είχαν το πολύ 2-3 ευκαιρίες για γκολ και όλες στο 2ο ημίχρονο αφού στο πρώτο μέρος τα 45 λεπτά πέρασαν χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Στο 2ο μέρος για τους γηπεδούχους μια καλή στιγμή του Λέκκα στο 65' και για τον Αχαιό δύο καλές στιγμές με τον Ν. Φραντζή στο 57' και του Κασπίρη στο 86'.

Λίγο νωρίτερα ο Κασπίρης στο 79' με απευθείας χτύπημα φάουλ είχε γράψει το  0-1 για την ομάδα του Σαραβαλίου.

Στο 89’ αποβλήθηκε ο Τσαλπατούρος για διαμαρτυρία στον διαιτητή, ενώ σε γενικές γραμμές η Καλλιθέα διαμαρτύρεται για την διαιτησία του κ. Μπλίκα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μούζος, Ι. Νικολακόπουλος, Ντάλτας, Νταφογιάννης, Κορκότζηλας, Κανελλακόπουλος, Λέκκας, Αντωνόπουλος, Παπαδόπουλος (78΄ Γαλάνης), Τσαλπατούρος, Θ. Νικολακόπουλος.

ΑΧΑΙΟΣ: Δασκαλάκης (20΄ λ.τ. Μπρούλιας), Κωστόπουλος, Λ. Δημόπουλος, Α.Σωτηρόπουλος, Γ.Δημόπουλος, Α.Σωτηρόπουος, Μαρίδης (62΄ Π. Φραντζής), Νικολόπουλος, Ν.Φραντζής, Κασπίρης, Κ. Μπρούλιας (89΄ Ν. Δημόπουλος).

magenta 768

tzivginidis