«Τεσσάρα» για τον ΑΠΟ Αρόης εν μέσω παραπόνων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Σακελλαρίου

ΣΚΟΡΕΡ: 27’,30’ Σπυρόπουλος- 54’, 68, 76’ Δεπούντης, 85’ Γεροντίδης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 72’ Γκοτσόπουλος, 77’ Δεπούντης

Ματσάρα για γερά νεύρα έγινε ανάμεσα στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και τον ΑΠΟ Αρόης με το συγκρότημα του Χρήστο Λάιου, να παίρνει μια πανάξια νίκη με 4-2, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς o νεαρός ρέφερι, έδωσε απευθείας κόκκινη στον Γκοτσόπουλο για επικίνδυνο παιχνίδι σε φάση όπου ο παίκτης των «κίτρινων» ήταν μόνος του, πήγε να κοντρολάρει την μπάλα και ο αντίπαλος ήρθε από την πλάτη του και έσκυψε (τον βρήκε στην κοιλιά). Η δεύτερη ήταν στο σκόρερ, Δεπούντη επειδή πανηγύρισε στο 2-3.

Ο διαιτητής Σακελλαρίου κράτησε επίσης το δελτίο του ποδοσφαιριστή Δεπούντη, ισχυριζόμενος πως κατά τη διάρκεια του αγώνα ο φίλαθλος που τον έβριζε, ήταν ο αδερφός του παίκτη. Πραγματικά πρόκειται για τραγελαφικές καταστάσεις που φέρνουν πίσω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για τους νικητές χατ-τρικ σημείωσε ο Σπύρος Δεπούντης, ενώ σκόραρε και ο Γεροντίδης. Δύο γκολ σημείωσε ο Σπυρόπουλος που είχαν προηγηθεί στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μέρος κατέρρευσαν.

Συνθέσεις:

ΦΛΟΓΑ: Γάτσος, Κουτσουμπελήτης, Μερλής, Παλαιογιάννης (75’ Κακαρούπμας), Κουτσαβάκης, Σπυρόπουλος (55’ Κρέτσης), Λαμπρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Σταυρογιαννόπουλος (50’ Πάτρας), Μιχαλόπουλος (84’ Πίττας).

ΑΡΟΗ: Διαμαντόπουλος, Καράπαπας, Ραβαζούλας, Τσωρακολευτεράκης, Ασημακόπουλος, Σύρος, Καμποσιώρας (80΄ Καμπέρης), Γκοτσόπουλος, Παπανελόπουλος (46’ Νταλάπας), Γεροντίδης, Δεπούντης.

vasilis psistaria

magenta 768

tzivginidis