Ανακοίνωση-απάντηση της Α.Ε. Δρεπάνου

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Α.Ε. Δρεπάνου που «απαντά» στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Ε. Καλαβρύτων το περασμένο Σάββατο για την μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Ε. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟ FAIR PLAY ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 2ου ΓΚΟΛ!

ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ!

ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ, ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ.

 ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ! ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ  ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ¨ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ¨ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!!!

Υ.Γ. 1 ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΧΑΊΆΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!

Υ.Γ. 2 ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κ.ΒΛΑΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΟΣ!!

magenta 768

tzivginidis