Έχει σφυγμό ο Απόλλων Βίδοβας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπύρος Παλαιολόγος

ΣΚΟΡΕΡ: 15’ Ζάνι, 51’ αυτ. Χαρίτος, 74’ Τούντας- 72’ Κούρτης

Μπορεί να άργησε, αλλά ο Απόλλων Βίδοβας σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη επικρατώντας με 3-1 των Καμινίων, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική ανάσα. Η ομάδα του Γιώργου Ντεντόπουλου ήταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις δύο βαθμούς, αλλά σήμερα απέδειξε ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα και ότι θα παλέψει για την παραμονή της. Στο 15ο λεπτό ο Ζάνι άνοιξε το σκορ για τους Βιδοβίτες. Στο 51΄ το 2-0 προήλθε από αυτογκόλ του Χαρίτου. Ο Κούρτης στο 72΄ μείωσε προσωρινά σε 2-1 για την ομάδα του Νίκου Λαγογιάννη, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Τούντας έκανε το 3-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΙΔΟΒΑΣ: Βέσσης, Κόλιας, Φραγκούλιας, Κρίγκος, Αγγελόπουλος Β., Παππάς, Μουρίκης (64’ Τούντας), Λεχουρίτης, Ζάνι (88’ Χατζάρας), Ρηγοπουλος (78’ Μητρόπουλος), Πυρρής (85’ Αγγελόπουλος Αν.).

ΚΑΜΙΝΙΑ: Παπαπαύλου, Πίττας (58’ Δούρος), Βερβέρογλου, Κωστόπουλος, Τσαλμποτάς, Τσιβγινίδης, Χαρίτος (81’ Σουγλέρης), Λιόγκας, Χρυσοβέργης, Χαλούλος, Κούρτης.

kreopolio niforas

magenta 768

tzivginidis