Πανμοβριακός: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Παράπονα για την διαιτησία του Νίκου Χρονά έχουν οι άνθρωποι του Πανμοβριακού Ριόλου.

Μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση:

«Δεύτερο κακό συναπάντημα του κύριου Χρονά με τον Πανμοβριακό. Στο ίδιο έργο θεατές στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σαγεΐκων ελέω του Ρέφερι Κου Χρονά. Μια επανάληψη του περσινού εκτός έδρας αγώνα μας με τον Πήγασο Μπεγουλακίου όπου πάλι είδε παράβαση στον τερματοφύλακα και ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας μας. Συγκεκριμένα στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό Σαγεΐκων και με το σκορ στο 2-2 ο τερματοφύλακας του Εθνικού Σαγεΐκων χάνει σε έξοδο την μπάλα από τα χέρια του χωρίς καμία επαφή με συμπαίκτη ή αντίπαλο, η μπάλα περνάει την γραμμή τέρματος και στην προσπάθεια του τερματοφύλακα να την επαναφέρει έρχεται σε επαφή με παίκτη της ομάδας μας, ο βοηθός έχει δείξει γκολ και ο Κος χρονάς προς έκπληξη όλων ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ..

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε στις επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις και σε άλλα σενάρια,απλά λυπούμαστε για τον Κύριο Χρονά και τον τρόπο που ακύρωσε τον βοηθό του ο οποίος έχει δει ότι η μπάλα έχει περάσει την γραμμή..

Ελπίζουμε ο παρατηρητής διαιτησίας να αξιολόγησε σωστά τον διαιτητή και να τον προστατεύσει στην προσπάθεια του για τα μεγάλα σαλόνια.. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τέτοιες αποφάσεις σε εθνικές κατηγορίες.. Τέλος Πιστεύουμε ότι η επιτροπή διαιτησίας θα σεβαστεί την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μας μέσα στο γήπεδο και δεν θα συναντηθούν οι δρόμοι μας με τον Κύριο Χρονά στην φετινή χρονιά τουλάχιστον.Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για την προσπάθεια τους σε πραγματικά δύσκολες καιρικές συνθήκες».

cafe espresso