Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Προάστειο (pics)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημ. Αλεξόπουλος (Νίκου – Γιαραλής)

«Λευκή ισοπαλία» είχαμε στο γήπεδο της Νίκης Προαστείου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Δόξα Παραλίας, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής (-1) από την 4η θέση, από την άλλη η Δόξα Παραλίας παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, θέλοντας να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Για έβδομο σερί παιχνίδι η ομάδα των Νίκου Πατρώνη και Χάρη Ράντου παρέμεινε αήττητη, ενώ το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου «τσίμπησε» τον βαθμό, μετά την σπουδαία νίκη επί του Άρη Πατρών την περασμένη βδομάδα, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αφού το ματς διεξήχθη με βροχή.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή από την αναμέτρηση πατώντας εδώ.

ΝΙΚΗ ΠΡOAΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης – Χ. Ράντος): Δημόπουλος, Πολύδωρος, Σμπόρας, Ξύδης, Γ. Χαλκιόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (46΄ Λίλας), Δήμας, Διαμαντόπουλος (63΄ Καϊμακάς, Αυγέρης, Καταβάτης, Βέρρας (67΄ Μουστάκας).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Χιωτέλης, Κουτούλας, Ανδρικόπουλος, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Οικονομόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τζίφας, Ντεμάι, Σκιαδόπουλος (63΄ Δριβήλας), Σταυριανόπουλος (92΄ Παπαδημητρίου).

asimakopoulos

cafe espresso