Κώστας Σωτηρόπουλος: «Φεύγω σαν φίλος»

Ο Πατρινός τεχνικός Κώστας Σωτηρόπουλος, επέστρεψε στην Πάτρα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Λαμίας.

Ο έμπειρος τεχνικός, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Φθιώτιδας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και υπεύθυνος της Κ-20 του συλλόγου, μέσω facebook αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του με την παρακάτω φωτογραφία και το ακόλουθο μήνυμα:

 «Τελευταία παρουσία μου στο ΔΑΚ Λαμίας! Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου για την ευκαιρία που μου έδωσε να συνεργαστώ μαζί του στον ΠΑΣ Λαμία. Έκανα πολλούς φίλους τον 1 χρόνο που έμεινα στην Λαμία και αυτό είναι που μένει! Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα! Όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες ή όσα ακούστηκαν δεν ισχύουν! Φεύγω σαν φίλος, με τις καλύτερες σχέσεις και εύχομαι του χρόνου η Λαμία να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ γιατί έχει το υλικό να τα καταφέρει! Επίσης εύχομαι τα παλικάρια της ομάδας Νέων να με δικαιώσουν στα προγνωστικά μου για το πρωτάθλημά τους»!