Αφιερωμένη στον Μπιτσάκο...

Η Παναχαϊκή έκανε το 3 στα 3 επικρατώντας δύσκολα με 2-1 του Εργοτέλη και απολαμβάνει την κορυφή. Φυσικά, άπαντες το πανηγύρισαν με την καρδιά τους, αλλά δεν ξέχασαν και κάποιον που έλειπε.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο που θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά οι συμπαίκτες του στέκονται στο πλευρό του.

Έτσι, του αφιέρωσαν τη νίκη, με τον Λυμπέρη Στεργίδη να τρέχει στον πάγκο της ομάδα μόλις άνοιξε το σκορ για να πάρει μια φανέλα του άτυχου άσου και να την υψώσει με τους συμπαίκτες του στον ουρανό.

Μετά το φινάλε, η αφιέρωση... επαναλήφθηκε, με άπαντες να του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Νίκη αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Μπιτσάκο ήταν η σημερινή. Ο Λυμπέρης Στεργίδης μόλις άνοιξε το σκορ στην Αγυιά έτρεξε στον πάγκο της ομάδας. Πήρε μια φανέλα και αγκαλιά με όλους τους παίκτες της Παναχαϊκής την ξεδίπλωσε για να εμφανιστεί αμέσως το νούμερο 15 και το όνομα του Αλέξανδρου Μπιτσάκου. Η Αγυιά σείστηκε από τα χειροκροτήματα. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι “κοκκινόμαυροι”  του αφιέρωσαν τη νίκη ευχόμενοι παράλληλα γρήγορη επιστροφή».

Παράλληλα, οι Πατρινοί ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που για άλλη μία φορά έδωσε δυναμικό παρών.

«Ο δωδέκατος παίκτης. Τί άλλο μπορεί να πει κανείς γι' αυτό τον υπέροχο κόσμο! Κατέκλυσε σήμερα την Αγυιά δίνοντας παλμό και προσφέροντας για ακόμα μια φορά τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας. Ο μοναδικός κόσμος της Παναχαϊκής που έδωσε ραντεβού και πάλι στο γήπεδο την άλλη Κυριακή! (Μέρος Β')», έγραψαν χαρακτηριστικά στο Facebook.