Διονύσης Μακρυδημήτρης: «Η Παναχαϊκή παίζει μέχρι το 95΄ για την νίκη»

Παναχαϊκη πέτυχε μια ακόμα εντός έδρας νίκη στην έδρα της, βάζοντας παράλληλα τέλος στο αήττητο σερί που είχε η Δόξα Δράμας. Ο αμυντικός της Παναχαϊκής Διονύσης Μακρυδημήτρης, μίλησε στοSDNA, για το εν λόγω αποτέλεσμα, την παρουσία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην τεχνική ηγεσία αλλά και στην βοήθεια του κόσμου.

Η Παναχαϊκή πέτυχε την τέταρτη της εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Δόξα Δράμας. Πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα αυτό για την συνέχεια;

«Είναι σημαντικό καθώς μας έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς, τους οποίους και χρειαζόμαστε για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι ήμασταν, καλύτεροι από τον αντίπαλο. Μπήκαμε στο γήπεδο να παίξουμε το παιχνίδι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, και να πάρουμε την νίκη».

Μετά το γκολ που πετύχατε θα μπορούσατε να έχετε πετύχει ακόμα ένα, και να πάτε στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας στο ημίχρονο;

«Θεωρώ ότι είχαμε την υπεροχή. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμα ένα τέρμα, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και οι βαθμοί».

Τι ήταν αυτό που σας είπε ο προπονητής σας στο ημίχρονο, εν όψει του δευτέρου μέρους;

«Ο προπονητής λέει πράγματα, που θα πρέπει να διορθώσουμε. Η ομάδα είναι δουλεμένη, και ο κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο».

Το ότι καταφέρατε να προηγηθείτε σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια του;

«Εμείς όποτε και να σκοράρουμε, είναι το ίδιο καθώς παίζουμε μέχρι το 95΄ για την νίκη».

Η ομάδα επέστρεψε φέτος στην Football League, ωστόσο έχει καταφέρει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Ποιος είναι ο στόχος της για φέτος;

«Στόχος της ομάδας είναι παιχνίδι με παιχνίδι, να γίνεται καλύτερη. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Η ομάδα αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά, τα οποία έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους».

Το γεγονός ότι ήσαστε αήττητοι στην έδρα σας, σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου, πόσο σας έχει βοηθήσει στην μέχρι τώρα πορεία σας;

«Είναι πολύ σημαντικός ο κόσμος. Μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Ανεξάρτητα από το εάν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας, πάντα παίζουμε για την νίκη. Πόσο μάλλον στην δική μας έδρα όπου ο κόσμος μας δίνει ώθηση».

Η παρουσία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Βέβαια και έχει παίξει. Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που έχουν τεχνογνωσία, με συνέπεια να την βοηθούν σε όλους τους τομείς».

Επόμενος αγώνας σας είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μπορείτε να πάρετε ένα θετικό αποτέλεσμα, από το εν λόγω ματς;

«Εμείς όπου και να αγωνιζόμαστε παίζουμε για την νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, με δυναμική και ιστορία. Έχει καλούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας, θα παίξουμε για να πάρουμε ότι μας αναλογεί από παιχνίδι».