Τρίτη και φαρμακερή στην Αχαϊκή

Ούτε στη δεύτερη γενική συνέλευση της Αχαϊκής υπήρξε κάτι θετικό για τον σχηματισμό διοίκησης. Μάλιστα αυτή τη φορά η εικόνα ήταν χειρότερη από αυτή της προηγούμενης,  Δευτέρας, αφού το παρών έδωσαν λιγότερα άτομα σε σχέση με την πρώτη.

 Σήμερα, Δευτέρα γίνει μια νέα και τελευταία προσπάθεια για το σχηματισμό διοίκησης, σήμερα Δευτέρα 19/6 στις 20:30 και πάλι στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο πρόεδρος Μάκης Σταματόπουλος, όπως και οι Άγγελος Καραντζάς, Κώστας Στεργιώτης, Βασίλης Καρβουνιάρης, ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν στη διοίκηση, χωρίς συμπαραστάτες και κάλεσαν οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την ομάδα να το δηλώσει επίσημα.

Mάκης Σταματόπουλος: «Που είναι οι Αχαϊκάρες»;

O πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Μάκης Σταματόπουλος εμφανώς απογοητευμένος δήλωσε: «Μου είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Στην δεύτερη γενική συνέλευση να έχει λιγότερο κόσμο απ΄ ότι στην πρώτη.  Που είναι όλοι αυτοί οι Αχαϊκάρες, εδώ στην Αχαγιά; Τι περιμένουν αν θα μείνει ο βλάκας, να ματώσει μαζί με άλλους τρεις; Όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα να φανερωθούν και εμείς θα τους βοηθήσουμε. Τρία άτομα έχει η Αχαγιά; Είναι μια πόλη που έχει 15.000 κατοίκους, κανένας δεν ενδιαφέρεται;».

kreopolio niforas