Τελικά δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Με γοργές κινήσεις ο Αγροτικός Αστέρας προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Όπως ανακοινώθηκε, οι «σταχυοφόροι» κατέθεσαν τον φάκελο συμμετοχής της ΕΠΟ για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την Παρασκευή (11/8) θα ανακοινωθεί προπονητής και τεχνικό επιτελείο. Ηδη ξεκίνησε η προετοιμασία του Αγροτικού το πρωί της Πέμπτης (10/8) με τους παίκτες από την Κ20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Π.M.A.Σ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τα εξής:

Σήμερα κατατέθηκε ο φάκελος συμμέτοχης στην Γ Εθνική κατηγορία στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ενώ αύριο, Παρασκευή θα ανακοινωθεί ο προπονητής και το τεχνικό τιμ. Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές έτσι ώστε τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές, ενώ ήδη από σήμερα το πρωί οι νεαροί αθλητές της Κ20 ξεκίνησαν τις προπονήσεις.

Επίσης, μέχρι τέλος του μήνα θα πραγματοποιήσουμε την επίσημη παρουσίαση της φανέλας μας καθώς και των καρτών διαρκείας όπου θα κυκλοφορήσουν στο επόμενο διάστημα και καλούμε όλους τους φίλους του Αγροτικού Αστέρα να στηρίξουν δυναμικά και μαζικά αυτή την νέα προσπάθεια».