Ακάθεκτος ο ΝΠΣ Βόλος (video)

Σπουδαία νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε, ο ΝΠΣ Βόλος αυξάνοντας κι άλλο έστω και προσωρινά, την διαφορά του από την δεύτερη θέση. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο μπήκε, καλύτερα στο παιχνίδι από τους Βοιωτούς, και σε δύο περιπτώσεις, έφτασε κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 16΄ με τον Ηλιόπουλο να βγαίνει, τετ α τετ με τον Ντέντσεφ τον οποίο και δεν κατάφερε να νικήσει, και εν συνεχεία στο 21΄ με το σουτ του Σαλαμούρα να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τέρματος των φιλοξενούμενων. Αυτό το οποί οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν, να πετύχουν στις δύο αυτές περιπτώσεις το πέτυχαν στο 42΄, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτου Γκαρσία, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Δεμηρτζόγλου κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μαγνησίας μπήκε, αποφασισμένη στο παιχνίδι προκειμένου να το καθαρίσει. Στο 59΄ο Δημόπουλος με σουτ, από μακρινή απόσταση έκανε το 2-0. Από το σημείο εκείνο και μετά οι Θεσσαλοί έψαξαν το τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε στο 75΄ με την προβολή του Μάντζη. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ηλία Λιόντου κατάφεραν, να μειώσουν σε 3-1 στο 83΄ με τέρμα του Κωστούλα, ωστόσο στο 92΄ ο ΝΠΣ Βόλος έφτασε κοντά στο 4-1 το σουτ όμως του Καμπαγέρο σταμάτησε στο δοκάρι του Ντέντσεφ με το αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε.

Συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Σαλαμούρας (73’ Μηλιώτης), Γκαλίτσιος, Δερμιτζόγλου (65’ Πέντα), Καμπαγέρο, Μάντζης (78’ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (70’ Ζέρης), Ηλιόπουλος

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ(Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (58’ Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Βλάχος (73’ Σχίζας), Ντος Σάντος (65’ Σούκιας), Βαγγέλι, Κωστούλας, Χίσι, Μανιδάκης.

Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση στο παρακάτω βίντεο:

Πολυμέσα